Намагалися лікуватися самі: На Львівщині за свята від коронавірусу "згоріла" ціла родина

На Львівщині у місті Соснівка від коронавірусу загинула ціла родина. Спочатку 25 грудня хвороба забрала життя 78-річної жінки, яка працювала в лікарні медсестрою. Після цього на Новий рік, 1 січня, пішов із життя 80-річний голова сімейства, повідомляє "Нео Радіо Червоноград", передають Патріоти України.

Ще через декілька днів, 3 січня, померла їхня 46-річна донька. Зазначається, що сім’я захворіла на COVID-19 у грудні. Згодом усі члени сім’ї потрапили до лікарні, проте медикам уже не вдалося їх врятувати. Люди до госпіталізації деякий час лікувалися вдома.

"Великий відсоток надходжень до нашої лікарні здійснюється із запізненням. І вжиті заходи в лікарні вже неефективні, бо процес пішов надто далеко й повернути назад дуже важко... Практично всі такі пацієнти, як правило, потрапляють до реанімації, а далі на апарат штучної вентиляції легень. І вивести з такого стану дуже важко", – зазначив директор КНП "Сокальська центральна лікарня" Роман Швед.

Нагадаємо, у Новояворівській лікарні на Львівщині від коронавірусу в один день померла подружня пара. Подружжя місяць пробуло в реанімації, проте медики так і не змогли врятувати хворих.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...