Намагалися лікуватися вдома: В Одесі від ускладнень COVID-19 із різницею в 30 хвилин померли чоловік і дружина

В Одесі від ускладнень коронавірусної інфекції померли чоловік і дружина з різницею в 30 хвилин. Загиблим було 58 і 60 років. Вони захворіли і спочатку самостійно лікувалися вдома. Потім їх госпіталізували в Одеську інфекційну лікарню, розповів у Facebook глава сільради Іванівки Віктор Лобач, де жила пара, передають Патріоти України.

Він зазначив, що стан здоров'я хворих різко погіршився. У лікарню поклали спочатку жінку, а через два дні чоловіка. За словами Лобача, після трагедії по селищу пішли чутки, що смерть подружжя нібито настала, як тільки вони зробили щеплення від коронавірусу. Голова сільради підкреслив, що це не є правдою, загиблі не були вакциновані.

"Розкажіть всім, щоб люди обережно ставилися до найціннішого в своєму житті й не займалися самолікуванням вдома", – сказав родич покійної пари. Лобач висловив співчуття родині загиблих від коронавірусу і закликав українців обережно ставитися до свого здоров'я. Він припустив, що трагедія може послужити прикладом і допомогти комусь змінити своє негативне ставлення до вакцинації.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...