Намагалися переконати поліцію, що "це він сам": Під Москвою підлітки живцем спалили 11-річного хлопчика

У селищі Дубовая Роща Московської області РФ місцеві підлітки після сварки з 11-річним хлопчиком замкнули його в сараї і забили двері цвяхами. Потім дерев'яна будівля спалахнула, дитина не змогла вибратися назовні і згоріла живцем. Про цей жахливий випадок повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Наразі достовірно невідомо, чому виникла пожежа. Підлітки, які замкнули жертву в сараї, у розмові з правоохоронцями переконували, що він сам розвів вогонь усередині. Однак, за іншою версією, сарай підпалили саме вони, щоб налякати хлопця. Коли ж вогонь розгорівся, вони не змогли ні його загасити, ні відчинити попередньо забиті цвяхами двері.

Про загоряння пожежникам повідомили жінки, які гуляли поруч із місцем трагедії із колясками. Вони побачили дітей, які метушилися в паніці і кричали, що там горить хлопчик. Коли прибули пожежні машини і загасили вогонь, на згарищі виявили його обгоріле тіло.

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...