Намагався її повернути: На Одещині любовні пристрасті обернулися кривавим вбивством очевидця (фото)

На Одещині поліцейські затримали жителя Ширяївського району, який після сварки зі співмешканкою застрелив з рушниці її 16-річного брата. Про це повідомив відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Одеській області. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, передають Патріоти України.

36-річний чоловік прийшов з мисливською рушницею додому до своєї співмешканки, з якою напередодні посварився. У дворі він почав стрілянину. Першим на звуки пострілів прибіг 16-річний брат жінки. Кілька куль потрапили йому в груди і живіт.

Зупинився правопорушник тільки тоді, коли батько дитини кинувся до нього з кулаками і вихопив зброю. Постраждалого госпіталізували, проте він помер в реанімації від вогнепальних поранень грудної клітини та черевної порожнини.

Поки родичі намагалися надати допомогу дитині, правопорушник втік. Поліцейські оголосили спецоперацію "Перехоплення". Автомобіль зловмисника розшукали на краю села: він приховав його в яру, а сам втік в поля.

Через кілька годин правоохоронці знайшли підозрюваного у районному центрі, де він шукав притулку у знайомих. Рушницю з гільзами вилучили з місця події. Поки невідомо, хто власник зброї і як вона опинилася у зловмисника.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...