Намагався на ходу застрибнути в тягач: У Білорусі молодий військовий загинув страшною смертю (фото)

10 січня у Білорусі страшною смертю загинув військовий 22-річний Дмитро Грицкевич, якого розчавив гусеничний тягач, передають Патріоти України.

Сержант Стародорожського гарнізону намагався застрибнути у кабіну гусеничного тягача, який саме рухався. Отримав тяжкі травми. Постраждалого одразу шпиталізували до Головного військового клінічного медичного центру. О 16:00 військовому зробили операцію, але його стан погіршився і молодий чоловік помер.

Після проходження строкової служби Дмитро Грицкевич залишився служити в армії за контрактом. Улітку 2018 року одружився на студентці Несвіжського педвузу Марії. В листопаді 2018 року у подружжя народилися двійнята. Загиблого військового поховали 13 січня у місті Снов.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...