Намагався повісити 2-річного сина: Шокуючі подробиці вбивства та самогубства у Запоріжжі (відео)

33-річний вбивця був старший за свою дружину на вісім років, займався ремонтами машин, але нещодавно йому довелося змінити роботу.

Чоловік повісився сам та намагався повісити сина. Ілюстрація: соцмережі.

У Запоріжжі в одній з квартир чоловік зарубав сокирою дружину і спробував вбити сина, але потім повісився сам, повідомляють Патріоти України.

"Андрій зарубав Олену, потім повісився сам і дитину хотів, але не вийшло. Петля зіскочила і дитина впала", - розповіли подробиці страшної трагедії сусіди.

У підсумку після всієї події 2-річний хлопчик залишився живий. Він дві доби провів у квартирі з тілами мертвих батьків. Зазначають, що 33-річний вбивця був старший за свою дружину на вісім років, займався ремонтами машин, але нещодавно йому довелося змінити роботу - два роки тому у подружжя з'явилася дитина. За даними правоохоронців, в сім'ї все частіше виникали проблеми на грунті ревнощів і безгрошів'я. Сусіди це підтверджують: "Кажуть, фінансові проблеми. Вони квартиранти, не платили за квартиру якийсь час".

Як повідомили джерела, під час чергової сварки чоловік вдарив дружину сокирою. Потім зробив дві петлі - для себе і дворічної дитини, але малюкові пощастило. У поліції припускають, що мотузка обірвалася. Тіла дорослих виявили родичі, які не могли зв'язатися з подружжям. "Відкрили - він висить, вона лежить, а малеча шматочок хліба гризе", - кажуть свідки.

Також підкреслюють, що дитина перебувала в стані глибокого стресу - хлопчика дійсно намагалися вбити, підтверджують в соціальних службах. "Дитина в шоковому стані, вона була залякана, і те, що побачили медики, коли ми відвезли в лікарню - це те, що на шиї у дитини були ознаки задушення", - пояснила керівник відділу у справах неповнолітніх Запорізької міськради Наталія Сиворакша.

Передавати дитину в дитячий будинок не планують - хлопчик зараз в лікарні разом з бабусею. Найімовірніше, саме вона оформить опікунство над малюком. Тіла загиблих доставили до судмедекспертизи, а дитина знаходиться під медичним наглядом.

Джерело: ТСН.ua

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...