Намагався втекти й стріляв у копів: у Вишгороді затримали водія-"мажора", який влаштував перегони (фото, відео)

У Вишгороді (знаходиться під Києвом) затримано озброєного водія-"мажора", який намагався втекти від правоохоронців та відкривав вогонь у їхній бік, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, під час патрулювання міста Вишгород працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль "Audi", водій якого хаотично рухався дорогою.

"У відповідь чоловік дістав зброю та почав направляти її у бік поліцейських, після чого в'їхав у шлагбаум і спробував втекти. На вимогу поліцейських зупинитися чоловік не реагував та продовжував рух. Поліцейські переслідували водія, однак порушник неодноразово створював аварійні ситуації та здійснив близько восьми пострілів у бік службового автомобіля поліцейських. За сорок хвилин автомобіль вдалося заблокувати та затримати водія у Печерському районі столиці", – йдеться у повідомленні.

При цьому під час освідування було встановлено, що 33-річний чоловік знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Раніше він також притягувався до кримінальної відповідальності за ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Як з’ясували правоохоронці, правопорушник здійснював постріли з пристрою для відстрілу гумових куль.

З місця події вилучено зброю, дозвільні документи, патрони та гільзи.

Автомобіль вилучено та доставлено на спеціальний майданчик для тимчасового затримання транспортних засобів. Поліція затримала 33-річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.Санкція статті передбачає ув’язнення рок від

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...