Намічається "прорив"? Долар у банках України наблизився до нової позначки

В Україні курс долара в середу, 16 жовтня, піднявся на 9 копійок. Зокрема, середній курс гривні до американської валюти в продажу був встановлений на рівні 24,97 грн/$, свідчать дані банківських установ, передають Патріоти України.

Водночас середній курс продажу євро в банках зріс на 10 копійок і склав 27,55 грн/€.

Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо долара на позначці 24,78 грн/$. У порівнянні з попереднім робочим днем американська валюта подорожчала на 25 копійок.

Курс гривні щодо євро НБУ встановив на рівні 27,28 грн/€ . Таким чином, за день європейська валюта подорожчала на 19 копійок.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

Археологи виявили місце утіх Олександра Македонського у царському палаці на півночі Греції (відео)

субота, 11 травень 2024, 6:15

Як пише GreekReporter, археологи стверджують, що виявили ванну кімнату Олександра Македонського в палаці Айгай на півночі Греції. Палац Айгай, що розкинувся на 15 000 квадратних метрів, розташований у церемоніальному центрі стародавнього македонського ...

Захотілось гострих відчуттів: Українець зі всіма дозвільними документами на виїзд заплатив $1500, аби перепливти Тису

субота, 11 травень 2024, 5:58

На Закарпатті прикордонники зафіксували неординарний випадок: українець із всіма дозволами на виїзд за кордон вирішив переплисти річку Тису, заплативши переправнику 1500 доларів. Про це розповів офіцер Мукачівського прикордонного загону Олег Селезньов ...