"Нанотехнології" скреп: В окупованому Донецьку ями на дорогах засипають сміттям і брудом (фото)

В окупованому Донецьку місцеві "комунальні служби" почали ремонтувати дороги за допомогою сміття і бруду. Про це написав у Twitter член української делегації в Тристоронній контактній групі, блогер і журналіст Денис Казанський. Він також опублікував фотографії, передають Патріоти України.

"У центрі Донецька тепер ремонтують дороги, просто засипаючи ями сміттям і брудом. Скільки жив у місті, не пам'ятаю такого. Раніше на таке можна було натрапити тільки в якихось жебрацьких шахтарських містечках", – написав він.

На пост відреагували користувачі мережі: "Асфальт, не хворій!", "Я бачила, як укладали днями цей "асфальт". Там якийсь дивний його склад: камені і рідина неясного походження", "Чисто московська технологія для Замкадья", "Це називається вирубка... перемололи старий асфальт і засипали заново", "Ну не цеглою і то норм", "Це адміністрація ринку, мабуть, сама ями залатала на ринок".


Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...