Нападає на людей і собак: У Києві злий пес тримає в страху всіх сусідів (відео)

Господар стаффа постійно гуляє з ним у стані алкогольного сп'яніння.

Вихованням стаффів треба займатися із дитинства. Фото: domdrug.life.

У Києві собака бійцівської породи стаффордширський тер'єр тримає в страху мешканців кількох будинків на Оболоні. Днями через стаффа залишився без вуха бігль, з яким гуляла господиня. Але злий пес демонструє свою агресію і людям. А в кінці червня, розповідають люди, цей самий стафф стрибнув на спину перехожому. Сутичка між собаками сталася за адресою Прирічна, 27, в декількох метрах від дитячого майданчика. Нині про подію нагадують лише краплі крові, що залишилися на асфальті, зазначають Патріоти України.

Сусідка господаря стаффа Євгенія каже, що пару тижнів тому собаку нацькували на її мопса, але дісталося дівчині. Катя розповідає, що собака наскочила на неї і скинула на асфальт. Дівчина пошкодила палець і не могла тиждень наступати на ногу. Вона написала заяву в поліцію.

І такі інциденти не поодинокі, адже господар стаффа постійно гуляє з ним у стані алкогольного сп'яніння. Серед потерпілих - хаскі по імені Буся з сусіднього будинку. Стафф вчепився псові на шию, після чого собаці накладали шви. А господарі стаффа замість компенсації на наступний день намагалися побити постраждалу сторону в сусідньому дворі.

Кілька днів тому стафф кинувся на шию чоловікові, ну а господарі собаки на зв'язок не виходять, двері не відкривають. Кінологи кажуть, що стафф - порода, яку потрібно виховувати з дитинства. "Якщо ви завели цю собаку, ви повинні з нею займатися. Займатися загальним курсом дресирування, слухняністю", - говорить кінолог.

А в разі несподіваної атаки, собак розтягувати і бити не треба, адже від цього хватка стає тільки міцніше. Кінолог радить несподіваний подразник - голосний звук, а ще краще - воду. У поліції кажуть, що на власника пса вже неодноразово складали протоколи за ст. 154 "Порушення правил утримання собак і котів". У такому разі суд може призначити штраф або вилучення собаки.

Джерело: ТСН.ua

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...