"Нападник гучно хизується, що йому нічого за це не буде": Дружина військового розповіла, як її жорстоко побили в Дніпрі (фото)

Дружину військового, який наразі знаходиться в лікарні після важкого поранення, побив п'яний сусід. Історію Лесі Волобуєвої розповсюдили в своїх історіях популярний український блогер Ігор «Лачен» Лаченков та телеведучий Анатолій Анатоліч, передають Патріоти України.

За словами Волобуєвої, п’яний сусід, в компанії родини і друга, побив її, проте жодна людина, яка знаходилася поруч, не захистила її. "326 наряд патрульної поліції, прибувши на місце злочину, абсолютно нічого не робить і їде далі. А нападник гучно хизується, як він побив дівчину і що йому нічого за це не буде. Бо він вже має відкриті кримінальні справи і спокійно продовжує скоювати нові", - розповідає дружина військового.

За її словами, кривдник під час судових засідань поводить себе зухвало і вважає себе невинним, а свідки з його сторони дають хибні показання. "І моє питання до суспільства, військових та усіх небайдужих людей: чи хочете ви, щоб цією «Ти» могла стати близька вам людина? Давайте разом допоможемо нашій системі вчинити правильно та щоб такі, як Тимошенко Дмитро Юрійович 30.04.1982 більше не мали жодного бажання жорстоко бити жінок", - закликала Волобуєва.

"Можливо, це тому, що ти х**й": У Польщі дітям роздали солодощі в обгортках із непристойними написами

вівторок, 27 серпень 2024, 13:28

У Польщі дітям під час відпочинку в таборі роздали цукерки із вульгарними написами на обгортці. Їх це шокувало. Про це пише польське видання Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України. Інцидент стався у Кракові. Дітям, віком 7-13 років, під час відпоч...

Бог та природа "висловилися" відверто: В Одесі через удар блискавки спалахнула церква УПЦ МП

вівторок, 27 серпень 2024, 12:55

В Одесі через удар блискавки спалахнула церква Свято-Іверського чоловічого монастиря, який належить Української православної церкви (УПЦ МП), яку заборонили в Україні через зв’язки з РФ, інформують Патріоти України. "Сьогодні зранку по вулиці Небесної...