​Нападник збірної України Беседін розповів про діагноз лікарів на травму, отриману на 1/8 фіналу Євро

Артем Беседін, який зазнав важкої травми в матчі 1/8 фіналу Євро-2020 Швеція – Україна, наразі вжк вдома. Лікарі наклали гіпс на зламану ногу, котрий доведеться носити шість тижнів, зазначають Патріоти України.

«Лежу вдома, валяюсь у ліжку. Нога в гіпсі буде шість найближчих тижнів. Потім МРТ і очікування новин щодо термінів відновлення. Потім буде ясно, яке лікування, чи потрібна буде операція, – розповів Беседін meta-ratings. – Після гри підходив швед (Даніельсон, який травмував Артема – прим. авт.) Злюся на нього? Ну як сказати... Всяке буває. Це футбол. Але, звичайно, в душі неприємний осад залишився. Мені, звичайно, було прикро, що чемпіонат закінчився. Хотілося грати».

Відновлення Бесєдіна займе близько шести місяців. У нього – часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок і перелом виростків стегнової кістки без зміщення.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...