Напали біля храму: У центрі Києва побили військового митрополита Кримського Климента

У Києві троє невідомих біля Михайлівського собору напали і побили митрополита Кримського та Симферопольського Климента, який є військовослужбовцем Збройних сил, передають Патріоти України.

"Поліція Києва встановлює обставини події за участі священнослужителя у центрі столиці.

Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, в одному з телеграм каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ".

За даними джерел УП, йдеться про митрополита Кримського та Симферопольського Климента. У поліції повідомили, що вказана подія зареєстрована, триває перевірка: "На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується із потерпілим, та зʼясовує усі обставини".

"Адмірал Няв" не виправдала довіри: Відому волонтерку звинуватили в розтраті донатів (фото)

середа, 11 вересень 2024, 13:40

Відома у Х волонтерка "Адмірал Няв" (Анна Скольбушевська) витрачала кошти з донатів, зібраних на своїй сторінці нібито для медичного підрозділу "Госпітальєри", на особисті потреби та подорожі. Про це йдеться у треді на офіційній сторінці "Госпітальєрів...

Кулінар Клопотенко отримав від дівчини... пропозицію руки та серця

середа, 11 вересень 2024, 13:29

Відомий український шеф-кухар та ресторатор, зірка шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко повідомив радісну звістку в мережі. Кулінар розповів, що йому освідчилася дівчина. У своєму Instagram знаменитість поділився, що пропозицію руки та серця він отримав у ...