Напали троє і кілька разів ударили в груди ножем: В Африці вбили українського туриста, сиротами лишилися троє дітей

 Іванов з дружиною і одним з трьох дітей

44-річного українця Івана Іванова убили на одній з туристичних стежок гори Пік Чепмена у Кейптауні, що в Південно-Африканській Республіці. Про це повідомляє місцеве видання iol.co.za, зазначають Патріоти України. иВідзначається, що туриста зарізали грабіжники через його рюкзак.

Вбивство сталося 27 липня. На чоловіка напали троє і кілька разів ударили в груди ножем, в результаті кровотечі українець загинув.

Одного з нападників – 25-річного чоловіка, у якого був рюкзак Іванова – затримали. Він нібито зізнався в пограбуванні і нанесенні ножових поранень і розповів поліцейським, де знайти тіло. Двох інших нападників розшукують.

Родичка убитого повідомила, що в Іванова залишилися троє дітей, молодшому з яких лише два роки.

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...