Напали ззаду і били по голові: У Харкові після жорстокого побиття помер український режисер (фото)

У Харкові в ніч з 15 на 16 листопада в лікарні помер український режисер і педагог Леонід Садовський, якого 14 числа побили невідомі. Заслуженому діячеві мистецтв України був 71 рік, передають Патріоти України.

Колеги та учні Садовського розповіли, що на режисера напали недалеко від його будинку на Салтівці, коли він увечері вийшов в аптеку за ліками. Цікаво, що нападники не взяли нічого у режисера, хоча у нього з собою була досить велика сума грошей.

В поліції Харківської області розповіли, що дізналися про потерпілого 14 листопада о 18:10 від лікаря швидкої допомоги. Садовський отримав кілька ударів по голові, коли йшов додому через пустир.

Зловмисник напав на нього ззаду, після чого режисер втратив свідомість. Коли чоловік прийшов до тями, то відправився додому, де про все розповів дружині. Жінка викликала бригаду швидкої допомоги. Садовського відвезли в Харківську міську клінічну лікарню.

Правоохоронці проводять розслідування. Відкрито кримінальне провадження, стаття якого передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...