Напав посеред вулиці: На Полтавщині 13-річна дівчинка дивом відбилася від ґвалтівника

У селі Полтавське Лозівського району на Харківщині 13-річна дівчина відбилася він ґвалтівника. Чоловік напав, коли вона їхала на велосипеді, передають Патріоти України.

42-річна мати дівчини звернулася в поліцію. Протягом декількох годин особу ймовірного нападника встановили. Ним виявився 37-річний житель міста Лозова, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Того дня чоловік їхав на скутері в селище Орілька, щоб порибалити. У Полтавському він побачив дівчинку, яка проїжджала на велосипеді. Він зупинився та штовхнув дитину руками у спину, внаслідок чого вона впала на землю. Після цього він намагався зґвалтувати малолітню, однак злякався, що хтось може побачити, та відпустив її", - розповіли в поліції.

З місця події вилучено речові докази. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. За спробу зґвалтування його можуть ув'язнити на 15 років.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...