Напав ззаду: У Сумах чоловік побив ногами до напівсмерті ветерана АТО, який вступився за жінок (фото, відео 16+)

У Сумах чоловік чіплявся до двох жінок у парку і побив ветерана АТО Єгора, який хотів заступитися за них. Коли потерпілий уже лежав на землі без тями, чоловік став знімати його на камеру та знущатися, інформують Патріоти України.

Як пише "Союз ветеранів війни з Росією" у Facebook, зловмисник також, попередньо, застосував силу до однієї з дівчат, вдаривши її в ногу. Між ним і ветераном АТО виникла словесна перепалка, і коли останній пішов, порушник ударив опонента зі спини.

Місцевий портал "0542.ua" опублікував фото та відео з імовірним нападником. За даними журналістів, чоловік вдарив учасника бойових дій головою об плитку, завдавав ударів ногами.

Після цього він вирішив зняти постраждалого на мобільний телефон і кричав: "АТОвець, який "ви**бувався", кричав "я герой"! Ви подивіться на це чмо!" У цей час дві жінки просили не бити лежачого.

Як повідомили "Укрінформу" у відділку комунікації поліції Сумської області, чоловіка 1983 року народження, сумчанина, було затримано на місці інциденту. 40-річний потерпілий відмовився від претензій до свого кривдника. "Він написав заяву про те, щоб не проводили будь-якої перевірки з цього приводу", – розповіли в поліції. У підсумку нападника відпустили.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...