Напередодні бачив пророчий сон: Бідний рибалка знайшов рідкісну помаранчеву перлину вартістю сотні тисяч доларів (фото)

Перлину мандаринового відтінку вагою 7,6 г знайшли в динній мушлі Melo melo.

Сім'я з бідного рибацького селища в Таїланді збиралася пообідати молюсками, зібраними на старому буї в Сіамській затоці, але несподівана знахідка геть відбила у них апетит. В одній із мушель 60-річний голава сім'ї Нійомдеча виявив рідкісну перлину вартістю понад $ 330 тис, повідомляють Патріоти України із посиланням на NY Post.

Перлину мандаринового відтінку вагою 7,6 г знайшли в динній мушлі Melo melo. На відміну від типових устричних перлів, такі перлини дуже рідко утворюються у черевоногих молюсків. Їх відтінки варіюються від коричневого до більш цінного помаранчевого, і на їх формування йде набагато більше часу.

Хатчай Нійомдеча розповів, що напередодні щасливої знахідки йому наснився стариган у білому, який запросив його на пляж за подарунком. "Думаю, він привів мене до перлини, - сказав чоловік. - Я хочу продати її за найвищою ціною. Гроші не просто змінять моє життя, вони змінять мою долю. У всієї моєї родини буде краще життя". До рибалки вже звернулися як мінімум троє покупців, і один з них, з Китаю, запропонував за коштовність 10 млн бат (близько $ 332 тис).

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...