Напередодні поводилася неадекватно: У Херсоні жінка повісилася з маленькою дитиною на руках

У Херсоні на березі річки в Корабельному районі міста перехожі помітили жінку, яка поводилася неадекватно. Вона кричала, кидалась камінням та ображала маленьку дівчинку, передають Патріоти України.

Коли на місце приїхали поліцейські, то знайшли жінку в зашморгу на дереві у лісосмузі. Дитину вона тримала на руках, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Жінка була повішана на гілці дерева та ще подавала ознаки життя. Вона тримала дитину на руках. Дільничні кинулись рятувати жінку та спільними зусиллями витягнули самогубцю із зашморгу. Тоді заспокоїли 3-річну дівчинку", - сказано в повідомленні.

З'ясувалося, жінці 20 років, вона була в стані наркотичного сп'яніння. За її словами, причиною такого рішення стали негаразди в сім'ї та небажання виховувати дитину.

"Жінку для надання допомоги відправили до лікарні. Дитину направили до дитячої лікарні, наразі з нею все добре. Дівчинку вилучили з родини та направили до Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей. Про даний факт поліцейські інформували службу у справах дітей", - сказано в повідомленні. Надається правова кваліфікація події, жінку притягнуть до адміністративної відповідальності.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...