Напередодні Різдва під час розмінування звільненої Херсонщини загинули троє рятувальників

У Херсонській області у суботу, 24 грудня, під час розмінування загинули троє рятувальників із Житомирської області, повідомили у ГУ ДСНС у Житомирській області.

"Усі троє самовіддано служили в аварійно-рятувальному загоні спецпризначення ГУ ДСНС України у Житомирській області та виконували завдання з розмінування звільнених від ворога територій Херсонщини", - йдеться у повідомленні.

На ворожій міні підірвалися та загинули прапорщик служби цивільного захисту Сергій Курінний, водій-сапер групи піротехнічних робіт; молодший сержант служби цивільного захисту Дмитро Краснощоков, водій автотранспортного відділення.

Дорогою до лікарні від отриманих травм помер фельдшер-рятувальник сержант служби цивільного захисту Олексій Сич.

Прощання із загиблими та поховання орієнтовно відбудуться 27 грудня у Житомирі.
Нагадаємо, на кілька днів раніше на міні в Херсонській області підірвалася бригада енергетиків.

"Бо похоронка – це "двушка" в Пензі": Військовий-історик розповів про головну мрію родичів окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 22:41

У депресивних регіонах Росії родини військових мріють про похоронку, адже це своєрідна звістка про майбутні грошові виплати. Таку думку висловив музейник, кандидат історичних наук і доброволець Олександр Хоменко, передають Патріоти України. За його сло...

Київ накрило аномальне природне явище (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 21:55

Попри те, що в Україну прийшло метеорологічне літо, жителі столиці спостерігали аномальне явище природи. Про це пишуть користувачі "Фейсбук" спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський" – житлові масиви Дарницького р-ну м. Києва, передають Патріоти Украї...