Направили пожежний потяг та 11 відділень ДСНС: На Хмельниччині спалахнула нафтобаза (фото, відео)

Всього до гасіння пожежі було залучено 45 чоловік особового складу ДСНС та 13 одиниць техніки.

У вівторок, 7 липня, у смт Ярмолинці Хмельницької області на території нафтобази ТОВ «Галнафтогаз» сталося загорання резервуару з бензином. Повідомлення про пожежу надійшло до ДСНС о 14:15. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

До місця пожежі було направлено 11 відділень ДСНС з Ярмолинець, Дунаєвець, Городка, Чемерівців та спецтехніка з Хмельницького, пожежний потяг ст. Гречани та пожежний розрахунок військової частини.

Завдяки вчасному проведенню пінної атаки о 14:34 пожежу було локалізовано, о 14:50 - ліквідовано. Попередньо жертв та постраждалих немає. Всього до гасіння пожежі було залучено 45 чоловік особового складу ДСНС та 13 одиниць техніки. Координацію сил та засобів на місці події здійснювала оперативна група ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...