"Написав на руці - "кремуйте": У Львові солдат Нацгвардії прослужив 3 дні і стрибнув з вікна

У Львові на території військової частини 4114 Нацгвардії з вікна четвертого поверху викинувся солдат строкової служби (хлопець був родом з Харкова). Про це повідомляє портал MyKharkov, передають Патріоти України.

Повідомляється, що проходив службу у Львові 18-річний хлопець з міста Первомайський серед білого дня стрибнув з вікна туалету четвертого поверху приміщення казарми. Прослужити він встиг рівно три дні.

На місце викликали медиків, вони намагалися реанімувати потерпілого, але не досягли успіху. Від отриманих ушкоджень він помер на місці.

При поверхневому огляді загиблого на лівій руці біля великого пальця виявили напис "кремуйте". Жодних ознак насильницької смерті не виявлено.

Труп хлопця був направлений для подальших досліджень у Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи.

Слідчим Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Нацполіції у Львівській області зареєстрували кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (самогубство).

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...