Написав низку книг про суперпродукти: Відомий популяризатор здорового харчування раптово помер у 45 років

Британський шеф-кухар не пережив серцевого нападу. Автор кулінарних книг про “найздоровішу їжу у світі”, британець Гурпаріт Бейнс, який популяризував правильне харчування, помер у віці 45 років від раптового серцевого нападу. Про це повідомляє видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Автора кулінарних бестселерів госпіталізували цього тижня після серцевого нападу. У лікарні в Лондоні він прийшов до тями, проте невдовзі помер через серцеві та ниркові ускладнення.

Бейнс став експертом зі здорового харчування, коли почав стрімко набирати зайву вагу. У 2009 році він прославився тим, що створив “найздоровішу страву у світі” — курку з каррі та чорницею. Після цього він написав низку книг про суперпродукти.

Перша кулінарна книга “Індійська супер-їжа” вийшла у світ у 2010 році і одразу стала бестселером. Крім того, Бейнса визнали шеф-кухарем року на першій церемонії вручення нагород English Curry Awards у 2011 році. Під час самоізоляції через COVID-19 він також винайшов "найкорисніше печиво у світі", яке за поживністю є еквівалентом п'яти пакетів листової зелені.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...