Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України.

Прізвище депутата не повідомляється. "Наразі заявник перебуває в управлінні поліції, повідомлення про подію зареєстровано, проводиться перевірка", - йдеться у повідомленні.

Тим часом у соцмережах з'явилося відео, на якому нібито зафіксовано інцидент за участю нардепа. На опублікованих кадрах видно народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Куницького, якого автор відео звинувачує в тому, що той вдарив його у спину, коли він їхав на самокаті.

Поруч перебувають працівники патрульної поліції, яким нардеп Куницький продемонстрував своє посвідчення та спитав, чи може він іти. Поліцейський попросив народного обранця затриматися.

Упродовж усього відео Куницький незворушно їсть морозиво, ніяк не коментує подію і не реагує у відповідь на прохання чоловіка підтвердити, що він ударив його.

Нардеп побив людину в центрі Києва (відео)

четвер, 12 вересень 2024, 22:02

Увечері в четвер, 12 вересня, до поліції Києва надійшло повідомлення від чоловіка про побиття у центрі столиці. Потерпілий зазначив, що його вдарив народний депутат України. Про це повідомили у пресслужбі столичної поліції, передають Патріоти України. ...

Батьки відбудуться штрафом: В одній зі шкіл Києва старші учні знущались із 11-річного хлопчика та знімали відео

четвер, 12 вересень 2024, 21:42

На відео – у приміщенні вбиральні школи школярі зі сміхом спостерігають за тим, як молодший учень, тримаючи в руках невеликий шматок паперу, прибирає туалет. У поліції Києва повідомили, що їм вдалося встановити навчальний заклад, в якому трапився інцид...