Наречена на 32 роки молодша: 55-річний Ніколас Кейдж одружився на своїй перукарці

Пара хотіла зберегти свої відносини в таємниці, проте в квітні минулого року вони були помічені разом на відпочинку в Пуерто-Ріко.

Ніколас Кейдж і Еріка Койке. Фото: CNN.

Відразу кілька західних ЗМІ повідомили про те, що 55-річний Ніколас Кейдж в суботу подав заявку на отримання ліцензії на шлюб. Його обраницею стала 23-річна візажист з Голлівуду Еріка Койке, передають Патріоти України.

Пара хотіла зберегти свої відносини в таємниці, проте в квітні минулого року вони були помічені разом на відпочинку в Пуерто-Ріко, де Ніколас знімався у фільмі «Приманка» (Primal). Потім їх знову сфотографували разом в травні того ж року, коли вони обідали в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, Кейдж був тричі одружений. Першою обраницею актора стала Патриція Аркетт. Вони розписалися в квітні 1995 року, а в 2001-му розлучилися. Через рік актор одружився на Лізі Марії Преслі, дочки Елвіса Преслі, яка до цього була одружена з Майклом Джексоном. Але і цей шлюб закінчився розривом. У листопаді 2002 року вони подали заяву в суд, а офіційно розлучилися в 2004-му.

Із Патрисією Аркетт.Третьою дружиною актора була Аліса Кім. Вони одружилися в 2004 році, через рік у них народився син Кал-Ела. У червні 2016 року офіційний представник зірки підтвердив People, що Аліса і Ніколас розлучилися після 12 років шлюбу.

Із Лізою Марією Преслі.

"Для мене це було шоком. Я безумовно не очікував, що це станеться. Я хочу залишитися з нею друзями. Вона була досить молода, коли я одружився на ній. Це все, що я скажу. А зараз мені 54 роки, і я знову самотній, я не очікував такого. Це пригнічує", - говорив він в інтерв'ю The Guardian в 2018 році.

Із Алісою Кім.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...