"Нарешті показала всю свою красу!": Alyona Alyona вразила прихильників відвертою фотосесією в нижній білизні (фото)

Фото викликали неоднозначну реакцію у підписників виконавиці.

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona, яка набрала вагу через травму, опублікувала в своєму Instagram відверті фотографії, передають Патріоти України.

«Коли ти сам творець свого життя. Коли ти - красива завжди. Сьогодні твій день. Сяй! Надихай! Даруй тепло» - підписала знімки Alyona Alyona.

При цьому фотосесія викликала неоднозначну реакцію у підписників. Багато позитивно оцінили такий хід реп-виконавиці: «Я в захваті! Ти неймовірна молодець! Нарешті показала всю свою красу! Схиляюся! І починаю любити тебе ще більше!», «Олена, ви дуже красива дівчина! Найголовніше, що ви в гармонії з собою, і своїм тілом».Але є і хейтери: «Ожиріння лікувати потрібно, а не рекламувати! На вас дивляться підлітки», «Хоч би спробувала привести себе в порядок».

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...