Наркотики за два роки перетворили молодого хлопця на "монстра": Вражаючі фото до і після хвороби

Споживач амфетаміну, який купував наркотики в Тернопільській області, через два роки перетворився на руїну: у нього послабився імунітет і згнила щелепа. Фото наркозалежного юнака до і після хвороби опублікував на своїй Facebook-сторінці журналіст Влад Антонов, передають Патріоти України.

Наркотики, які купував споживач амфетаміну, виробляли в підпільній лабораторії з ртуті, спирту, оцту та інших прекурсорів, які негативно впливають на організм людини. Через два роки тіло молодої людини виявилося повністю зруйнованим.

"Наслідки можете бачити зараз. Два роки я ним коловся. Це кислота, і я від неї був не те, що жовтий, я був чорний. За 2 роки амфетамін мене повністю" з'їв". Імунітет був в мінусі. Будь-який нежить міг загнати в труну. Зуби почали самі випадати і утворювалися ями. Тому пішло зараження кістки верхньої щелепи. Щелепа почала гнити", - розповів подробиці своєї хвороби молодий чоловік.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...