Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

Geely Panda Go Kart Edition

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina.

Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні 14-дюмові диски. Можна замовити двоколірне забарвлення чи графіку на кузов.

Розміри Geely Panda Go Kart Edition:

  • довжина - 3 150 мм;
  • ширина - 1 540 мм;
  • висота - 1 685 мм;
  • колісна база - 2 015 мм.

Салон Geely Panda має двоколірне оздоблення, тоненький цифровий щиток приладів і 8,0-дюймовий тачскрін. Оснащення включає кондиціонер, доступ в салон зі смартфона та навігацію.

Батарея на 17 кВт∙год забезпечує запас ходу в 200 км. Зарядити її на 80% у швидкому режимі можна за 30 хвилин, а в домашніх умовах - за 4,5 години.

"Без проблем, друже": Ф'юрі після бою запропонував Усику провести спільну відпустку із сім'ями в Україні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 20:30

Британський боксер Тайсон Ф'юрі, який у ніч на 19 травня програв бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександрові Усику, запропонував українцю провести спільну відпустку із сім'ями в Україні й Великобританії. Відеозапис спілкува...

Родичів можуть шукати тижнями: У Канаді через дорожнечу поховання різко зросла кількість "непотрібних трупів"

неділя, 19 травень 2024, 19:43

У Канаді сталося "різке зростання" кількості покійних, яких ніхто не забирає з моргів. Про це йдеться в матеріалі Reuters, який опублікували 18 травня, передають Патріоти України. Тільки в самій густонаселеній канадській провінції Онтаріо, за даними її...