Народила 44 дитини, хоча була вагітна лише 15 разів! Як живе найбагатодітніша мама у світі

У Маріам Набантанзі з Уганди рідкісне захворювання, через яке вона неймовірно плодовита. Тільки остання її дитина з'явилася на світ одна, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Фокус" з посиланням на Daily Star, у Маріам Набантанзі, також відомої як "Мама Уганда", гіперовуляція, що зробило її найбагатодітнішою жінкою у світі. Її сім'я доволі велика — шість пар близнюків, чотири трійні та три четверні. Десять із них дівчатка, всі інші — хлопчики. У живих із 44 дітей залишилося 38.

У 1993 році 12-річну угандійку видали заміж за 40-річного чоловіка, у якого вже було кілька дружин. Коли їй було 13 років, народилася перша пара близнюків. У грудні 2016 року вона народила останню дитину за допомогою кесаревого розтину. Після 25 років шлюбу "друга половинка" Маріам втекла, залишивши її самотужки виховувати його дітей.

Мандрівник Дрю Бінскі, який відвідав усі країни світу, побував в Уганді, щоб заглибитися в історію її неймовірної сім'ї. Хлопець був приголомшений, дізнавшись, що Маріам сама виховує свою армію дітей. Він вигукнув: "Це безумство, коли бачиш, як вона гуляє з усіма своїми дітьми. Їх так багато".

Бій-реванш Усік – Ф'юрі: Саудіти узгодили остаточну дату найочікуванішої поді професійного боксу

неділя, 18 серпень 2024, 18:07

Абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Олександр Усик цьогоріч вдруге вийде в ринг проти британського боксера Тайсона Ф'юрі. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх, інформують Патріоти Укр...

"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 16:58

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України. «Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміл...