Народилась у сорочці: ДСНСці врятували жінку, котра у Києві потрапила під потяг метро

Столичні рятувальники деблокували жінку, яка впала під потяг у київському метро. Її передали медикам. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, подія сталася о 17:42 на станції метро Палац Україна. Рух "синьою" гілкою метрополітену був обмежений через жінку, яка впала під потяг.

"Рятувальники у складі 10 осіб оперативно прибули на місце події. Було встановлено, що на коліях між першим та другим вагонами поїзда перебуває жінка. Рятувальники деблокували постраждалу та передали медичним працівникам", - йдеться у повідомленні.

Жінку госпіталізували. Обставинами події займаються правоохоронці. Наразі рух поїздів відновлено.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....