Народившись у розпал "іспанки", 102-річна американка двічі перехворіла на коронавірус

Крім двічі перенесеного коронавірусу, жінка зуміла здолати онкологію і сепсис.

Мешканка Нью-Йорка Анджеліна Фрідман двічі захворіла на коронавірус і обидва рази успішно вилікувалася. Жінці виповнилося 102 роки, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Перший раз Фрідман заразилася COVID-19 у березні. Діагноз літньої жінки з'ясували випадково, коли вона звернулася до лікарні за "незначною медичною процедурою".

Незважаючи на те, що Фрідман входить у групу ризику, хвороба у неї протікала легко. За її словами, тільки кілька разів піднялася температура.

Вдруге діагноз COVID-19 їй поставили в жовтні. Американка підхопила вірус, живучи в ізоляції в будинку для літніх людей. Цього разу у Фрідман був кашель і жар. Спочатку лікарі вважали, що у неї грип.

Однак вона і вдруге перемогла недугу - тест на коронавірус показав негативний результат.

Видання зазначає, що це не перша пандемія в життя американки. Анджеліна народилася в 1918 році на кораблі, який перевозив іммігрантів з Італії в Нью-Йорк. В цей час на планеті лютувала "іспанка", що забрала мільйони життів.

Крім цього, Анджеліна протягом свого життя перенесла рак, сепсис, внутрішню кровотечу.

Зараз американка майже не бачить і не чує, проте жінка продовжує радіти життю. Вона, наприклад, не кидає улюбленого в'язання і завжди бере участь у конкурсах у своєму будинку для літніх людей.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...