Народився під час землетрусу і загинув під завалами через 24 роки: Сумна історія молодого турка вразила світ

Молодий чоловік на ім'я Осман Енес Баштюрк, який народився 17 серпня 1999 року в місті Газіантепе (Туреччина), у день, коли в районі Гельджук провінції Коджаелі стався землетрус, загинув унаслідок стихійного лиха в Кахраманмараші, передають Патріоти України.

Він був похований під завалами свого будинку в районі Нурдаги. Його життєвий шлях завдовжки 24 роки почався із землетрусу і завершився ним же. Під час землетрусу силою 7,7 бала в Кахраманмараші він намагався захистити свого брата, в цей момент на нього обрушився мур.

Мати Османа, Асіє Баштюрк, розповіла про свого сина. Коли стався землетрус, її сини – старший Осман Енес та молодший Емірхан – спали в одній кімнаті.

"Я була впевнена, що Осман Енес врятує брата. Так і вийшло. Молодший син вибрався з-під завалів, а старший не зміг. У ніч, коли народився Осман Енес, у лікарні працювали генератори. Коли я запитала про причину, мені сказали, що у Стамбулі стався землетрус. Він народився і помер під час землетрусу", - сумно сказала вона.


Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...