Народився у Росії, але був справжнім козаком: З воїном 93-ї ОМБр, загиблим на Донбасі, попрощалися в Запорізькій області (фото, відео)

Активний учасник Революції Гідності, Ігор Ігнатенко від початку бойових дій пішов добровольцем на війну.

Ігор Ігнатенко загинув поблизу шахти Бутівка. Фото: соцмережі.

Старший сержант, номер обслуги гранатометного взводу 93-ї окремої механізованої бригади Ігор Ігнатенко загинув 12 квітня в районі шахти Бутівка внаслідок осколкового поранення, якого дістав під час обстрілу найманцями РФ з 82-мм мінометів, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні, 18 квітня, у місті Василівка Запорізької області відбулося прощання з Ігорем Павловичем Ігнатенком (позивний Цум), 1963 року народження, старшим сержантом, номером обслуги гранатометного взводу 93-ї окремої механізованої бригади, який загинув 12 квітня о 17.15 у районі шахти Бутівка Донецької області внаслідок смертельного осколкового поранення, що зазнав під час обстрілу наших позицій з 82-мм мінометів.

Ігор Ігнатенко народився 17.11.1963 року у РСФСР. Мешкав у Василівці. Переїхав в Україну вже за часів Незалежності. Фермер, засновник та керівник Фермерського господарства "Кош". З 1992 року брав участь у відродженні традицій запорізького козацтва. У 2000-х був керівником Василівської міської організації політпартії "Вперед, Україно!".

Активний учасник Революції Гідності, від початку бойових дій пішов добровольцем на війну. Воював у Пісках, поблизу Станиці Луганської, Авдіївки. У Героя залишилися дружина та двоє дорослих синів.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...