Народився у "сорочці": BMW розірвало на частини на швидкості 150 км на годину - водій вижив дивом (відео)

У місті Каунас (Литва) водій BMW втікав від погоні поліції і не впорався з керуванням - BMW на швидкості влетіло в стовп, у результаті чого його розірвало навпіл. Про це повідомляє місцеве видання ctl.lt, передають Патріоти України.

За попередніми даними, причиною переслідування поліцією став підозрілий стиль водіння чоловіка, до того ж він не підкорився наказу зупинитися і спробував сховатися. Відзначається, що водій на швидкості 150 км/год влетів у вуличний стовп, який буквально розрубав машину навпіл.

36-річний водій, від якого тхнуло алкоголем, дивом вижив, отримавши лише травму голови. Відомо, що його вже затримували п'яним за кермом влітку минулого року.

"Життя не має сенсу" та "Буде лише гірше": Фонд Яніни Соколової обурив українців дивною соціальною рекламою (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 11:59

Медична журналістка Дарина Даниленко опублікувала у мережі фото сітілайту і написала, що хоче, аби цей кринж зняли негайно. «Терміново, бо якщо цей меседж потрапить цільовій аудиторії, то її дії будуть прямопротилежними до того, що написано маленькими ...

Перевірте своє прізвище! Ким були ваші предки - козаками, військовими чи дворянами

вівторок, 21 травень 2024, 11:27

Які українські прізвища вказують на військовий чин, а які - на дворянське походження. Наше прізвище несе в собі багато таємниць і силу всього роду. Однак, наші предки у давнину мали лише імена. Офіційно українські прізвища з’явилися не так давно, прибл...