Народився у сорочці? У Слов'янську водій "ЗІЛу" збив та переїхав хлопця: постраждалий дивом вижив і не отримав жодної травми (відео 18+)

У Слов'янську водій вантажного автомобіля збив та переїхав на пішохідному переході хлопця. Постраждалий дивом вижив і не отримав жодного серйозного ушкодження. Відео моменту аварії у соціальні мережі завантажили користувачі, передають Патріоти України.

На ролику видно, як хлопець переходить дорогу у мікрорайоні Артема на зелений сигнал світлофора. У цей момент його на швидкості збиває водій автомобіля "ЗІЛ". Удар був такої сили, що потерпілий відлетів від авто на декілька метрів, після чого знову потрапив під колеса цієї вантажівки.

Коли водій нарешті зупинився, із салону вийшов пасажир, який лише подивився на постраждалого, після чого розвернувся, і, очевидно, вирішив піти. Допомогу хлопцеві стали надавати очевидці ДТП.

Обережно, відео містить кадри жорстокості (18+)

Через деякий час стало відомо, що потерпілий не отримав жодного серйозного пошкодження. “Цей хлопець через тиждень після ДТП вже виписаний з лікарні. За нашою інформацією, у нього не виявили ні переломів кісток, ні пошкоджень внутрішніх органів — він живий, здоровий, неушкоджений. Чудеса, та й годі”, — повідомило місцеве видання “Карачун”.


Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...