Народився в сорочці: 6-річного хлопчика дістали з-під землі (відео)

6-річний хлопчик провалився до шестиметрового каналізаційного колодязя на вул. Артеківській у Дніпрі. Подія сталася сьогодні, 20 червня, близько 10:30. Колодязь був відчинений, повідомили в пресслужбі ДСНС області, зазначають Патріоти України.

"Хлопчик був у колодязі на глибині близько 6 метрів. Один зі співробітників ДСНС спустився вниз та, обв'язавши хлопчика мотузкою, піднявся разом із ним нагору по драбині", - розповіли рятувальники.

Врятованого оглянули медики. З попереднім діагнозом "забій п'яти" направили до Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні для більш ретельного обстеження.

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...