Народився в сорочці: У Новій Зеландії альпініст упав з висоти у 600 метрів і дивом вижив


У Новій Зеландії альпініст зірвався зі схилу гори Таранакі. Чоловік впав з висоти у 600 метрів (понад 100 поверхів) і дивом вижив, отримавши лише незначні травми, передають Патріоти України.

Як пише Sky News, інцидент у суботу, 9 вересня, коли група альпіністів була вже біля вершини. Правоохоронці кажуть, що коли постраждалого знайшли, йому допомогли спуститися з гори, щоб воззʼєднатися з іншими членами групи.

"Відстань його падіння еквівалентна висоті деяких найвищих будівель у світі та приблизно вдвічі перевищує висоту Ейфелевої вежі", – пише видання.

Ймовірно, вижити чоловіку допомогла погода. Зараз в районі гори більш тепло, ніж зазвичай, через що лід трохи "мʼякший".

"Йому дуже пощастило залишитися живим. Це складні території, і коли щось йде не так, часто виникають серйозні наслідки. Сходження на гору Таранакі вимагає досвіду, знань і правильно підігнаного та професійного спорядження. Відсутність належного обладнання може призвести до зовсім іншого кінця суботньої історії", – наголосили в поліції.

Правоохоронці уточнили, що на тій ділянці гори справді дуже небезпечно. Два роки тому там внаслідок падіння загинули двоє альпіністів.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...