Народжені для поцілунків: Реклама з вусатими дівчатами сколихнула Інтернет (відео)

У рекламі моделі гордо демонструють волоссячко над верхньою губою.

В дівчат теж є вусики. Фото: скріншот з відео.

Марка Billie, що випускає бритви, вразила всіх новою рекламною кампанією, в якій дівчата гордо демонструють свої вусики. Таким чином бренд намагається зруйнувати стереотипи про неестетичне волосся на жіночому тілі, зазначають Патріоти України.

Компанія виступає в підтримку природності в рамках «усабря» - щорічної благодійної листопадової акції, під час якої її учасники не голяться і жертвують гроші на добру справу. Дізнайтеся, яку ідею вклали в незвичайну рекламу.

У рекламі моделі гордо демонструють волоссячко над верхньою губою. Тематичне відео присвячене не тільки просуванню нового товару, але і благодійного руху під назвою movember («мовембер», «усабрь» або «небрітябрь»). Зазвичай в акції, яка триває впродовж усього листопада, беруть участь чоловіки, але в цей раз до них вирішили приєднатися і представниці прекрасної статі.

«Усабрь» придумала група молодих людей в Австралії в 1999 році. Це вид фандрайзингу, при якому хлопці щорічно в листопаді відрощують вуса і протягом місяця жертвують гроші на боротьбу з раком простати і іншими чоловічими захворюваннями.


Співзасновниця Billie Джорджина Гулі (Georgina Gooley) пояснює, що для організації було важливо привселюдно заявити про жіночих вусиках, адже це природна особливість тіла. Моделі гордо демонструють рослинність на обличчі, надихаючи на подібний вчинок інших дам.

Фірма, яка випускає засоби для гоління, відкрила сторінку, на якій кожен бажаючий може пожертвувати гроші на благодійність під час «усабря». Виробники планують відправити на благі цілі 50 000 доларів (близько 3 мільйонів рублів). Бренд Billie висвітлює тему рослинності на жіночому тілі не вперше. Влітку 2019 року інтернет сколихнув їх скандальний відеоролик, в якому дівчата демонстрували рослинність в області бікіні.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...