Народжені повзати літати не можуть? У Росії сталася нова НП з літаком

У Росії сталася нова НП з літаком, який прямував із Калінінграда до Москви. Він подав сигнал лиха, повідомляють Патріоти України.

Сигнал від борта "Аерофлоту" надійшов після 40 хвилин у повітрі. "Боїнг" 737 продовжив шлях до аеропорту "Шереметьєво".

Як стало відомо, після вильоту з аеропорту Калінінграда, перебуваючи над територією Білорусі, борт втратив радіозв'язок з диспетчерами.

За інформацією ж AviaChatChannel, літак подав сигнал тривоги лише на короткий проміжок часу. "Борт продовжує політ без будь-яких проблем, хоч раніше і "дав" 7700", — йдеться в повідомленні.

В "Аерофлоті" заявили, що сигнал був поданий для тестування систем на прохання Білорусі.

"Інформацію спростовуємо. Повітряне судно виконує політ в штатному режимі. Посадка запланована за розкладом. На прохання управління повітряного руху проводилася перевірка сигналу", - заявили в авіакомпанії. "Комсомольская правда" повідомила, що літак успішно приземлився в "Шереметьєво" об 11:10.

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...