Народження 10 близнюків обернулося скандалом: Породілля сховалась від світу і звинуватила батька дітей у спробі нажитися

Партнер африканки, яка заявила про народження 10 дітей, каже, що не вірить в їхнє існування. За його словами, жінка не повідомила йому про своє місцеперебування, і він не зміг її відшукати у жодному з пологових будинків. Зі свого боку, африканка звинуватила батька дітей у намаганні нажитися, передають Патріоти України.

Народження 10 близнюків так і не завершилось фіксуванням нового рекорду Гіннеса, натомість обернулося скандалом. Про це пише Daily Mail. 8 червня 2021 року з'явилася новина про те, що в Південно-Африканській Республіці 37-річна Госіаме Ситхоул народила сімох хлопчиків і трьох дівчаток. Однак, за словами батька дітей Тебохо Цотеці, з моменту від'їзду Ситхоул у пологовий будинок, він жодного разу не бачив ні її, ні новонароджених.

За словами Цотеці, він нібито зробив безліч спроб відвідати матір із дітьми, але Ситхоул не повідомила йому про своє місцеперебування. Він каже, що обдзвонив кілька пологових будинків, але жоден із лікарів не зміг підтвердити факт народження десятьох дітей за один раз.

Зі свого боку, представниця департаменту соціального розвитку Фезіве Ндваяна також заявила, що вона не може бути впевнена в народженні десятьох дітей, тому що останнім часом Ситхоул ні з ким не виходила на зв'язок.

Водночас жінка почала розповсюджувати в соцмережах відео, на яких звинувачує Цотеці та його родину в спробі стати "мільйонерами" завдяки рекордній кількості народжених нею дітей. Вона стверджує, що їх турбує лише пожертвування, що надходять від людей зі всього світу. Ситхоул каже, що її образило припущення, що дітей узагалі не існує.

"Діти мої і нічиї інші. Чому вони мене переслідують? Вони дивилися на пожертвування, що надходять від людей, і з самого народження хотіли стати мільйонерами. Вони очікували розбагатіти. Ось чому я з дітьми там, де є", – каже жінка на камеру. Ситхоул заявила, що наразі не буде розкривати місцеперебування своїх дітей. "Ніхто не буде примушувати мене... Я зроблю це у свій час", – сказала вона у відеоролику.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...