"Нарожают еще?": У Росії у пожежі на глибоководному апараті загинули 14 моряків-підводників

У російських територіальних водах під час пожежі 1 липня загинуло 14 моряків-підводників. Займання відбулося на науково-дослідному глибоководному апараті, повідомляють Патріоти України.

Причина смерті всіх моряків - отруєння продуктами горіння. Відповідну заяву зробили у Міністерстві оборони Росії.

Апарат перебував на військово-морській базі Північного флоту у Сєвероморську. Повідомляється також, що осередок займання загиблі встигли ліквідувати, але врятуватися вже не змогли.

"Першого липня у російських територіальних водах на науково-дослідному глибоководному апараті, призначеному для вивчення придонного простору і дна Світового океану в інтересах Військово-морського флоту Росії, в ході проведення біометричних вимірювань виникла пожежа", — заявили у Міноборони.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...