Нас дещо не так зрозуміли: В Одеській ОВА пояснили заяву про відключення світла до трьох місяців

Жителям Одеси та області пояснили інформацію щодо відключення світла на термін до трьох місяців. Йдеться про повне відновлення високовольтних ліній, передають Патріоти України.

"По терміну 2-3 місяці. Йдеться про повне відновлення високовольтних мереж та відповідного технічного обладнання. Сьогодні Одеська ОВА та енергетики об'єднали зусилля для того, щоб електроенергія надійшла до квартири кожного нашого земляка найближчими днями", - повідомив прес-секретар голови Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

При цьому він вказав, що ніяких закликів до евакуації жителів Одеси та області жоден представник влади в регіоні не робив. "Вільна інтерпретація звернення, розміщеного на офіційній сторінці Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА у Facebook, розглядається не інакше як елемент гібридної війни російських спецслужб проти України. Відповідна ситуація вже вивчається представниками СБУ. Про результати цієї роботи повідомимо додатково", - підсумував Братчук.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...