"Нас кинули як гарматне м'ясо": Взятий у полон у П'ятихатках окупант поскаржився на командування РФ (відео)

Окупант, узятий у полон українськими військовими під час звільнення П'ятихаток на Запоріжжі, поскаржився на російське командування. Він розповів, що після контрнаступу Збройних сил України його батальйон "кинули як гарматне м'ясо", передають Патріоти України.

Відео з розповіддю полоненого потрапило до мережі. "Почався повномасштабний наступ ЗСУ. Ми зазнали великих втрат і було наказано перегрупуватися і відійти у бік Василівки. Наш батальйон залишився тримати оборону. Нас оточили", – розповів окупант.

Командира підрозділу разом з оточеними загарбниками не було – "був його заступник, але його вбили". "Нас кинули як гарматне м'ясо. Кадрові офіцери всі з***алися. Нас ніхто не прикривав, ніхто не збирався виводити", – поскаржився полонений. Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...