"Нас намагаються втягнути у війну": У Білорусі відмовилися воювати в Україні

Збройні сили Білорусі не мають наміру приєднуватися до російського вторгнення в Україну. Про це заявив Державний секретар Ради безпеки Білорусі Олександр Вольфович, передають Патріоти України.

"Сьогодні Збройні сили, сили і засоби військової організації держави готові захистити країну, але тільки на території своєї країни. Про це говорив президент, і я вам офіційно заявляю. Ми не допустимо розв'язання і втягування нас в якісь військові конфлікти, але свою країну, свою територію ми будемо захищати. Ми готові її захищати", - сказав держсекретар Радбезу, пише Інтерфакс. Він заявив, що шкодують про те, що війська Росії напали на Україну.

"Ми дуже не хочемо і шкодуємо про те, що відбувається сьогодні на території нашої сусідської, братньої країни - України. Ми не маємо права цього допустити. Сьогодні для цього робиться все. Нас намагаються втягнути, намагаються втягнути нашу країну в ці військові дії. Білорусь ніколи не переслідувала агресивних цілей. Завжди була майданчиком миру і добра", - заявив Вольфович.

Також Вольфович назвав фейками інформацію про масовий призов до армії та участь Збройних сил Білорусі в бойових діях на території України.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...