"Нас відвели в іншу кімнату": Дружина оборонця "Азовсталі" розповіла про першу зустріч після двоз років надій

Під час останнього обміну військовополоненими, який відбувся напередодні, 17 липня, з російського полону до України повернувся нацгвардієць Ігор Горцукевич із Кривого Рогу. Його дружина Анастасія розповіла, що чекала на чоловіка протягом двох років. Про це вона розповіла "Суспільному", передають Патріоти України.

За словами Анастасії, про те, що її чоловіка обміняли, вона дізналася із смс-повідомлення. Спершу не повірила, доки не почула його голос наживо. Одразу після цього дружина поїхала до реабілітційного центру, у якому наразі перебуває Ігор.

"Спочатку я хочу його обійняти і повірити, що він вже дійсно зі мною, що він вдома. Я кожен тиждень виходила на мітинги, аби полонені повернулись додому і далі продовжуватиму. І з чоловіком ми ходитимемо, доки не повернуть всіх наших хлопців", - поділилася вона.

Коли нарешті зустрілася з чоловіком, Анастасія спочатку не повірила, що її чоловік уже поруч із нею. "Коли приїхала до нього, до останнього не вірила що це мій чоловік. Він мене обійняв і я просто розплилася в його обіймах. Мене переповнювали сльози та радість. Нас відвели в іншу кімнату, де ми змогли поспілкуватися. Я одразу показала йому фото нашого сина і просто нарешті подивилася йому в очі. Це неможливо пояснити словами", - сказала жінка.

Додамо, що нацгвардієць потрапив у полон у травні 2022 року. До того часу він тримав оборону Азовсталі. Крім дружини на його повернення чекав дворічний син. Коли Ігор поїхав на ротацію, дитині було лишу вісім днів.

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...

Зараз ніде не купиш: У мережі розповіли про унікальний продукт часів СРСР, який зник із магазинів

четвер, 18 липень 2024, 22:40

Деякі продукти, які були популярними в СРСР можуть спантеличити сучасну людину або іноземця, який ніколи не бував у Союзі. Через дефіцит і великий брак різних товарів у державі вигадували різні дивовижі, передають Патріоти України. Втім, не всі з них б...