NASA готує експедицію на золотий астероїд, вартість котрого в тисячі разів перевищує всю економіку Землі

Корисні копалини "16 Психея" в майбутньому стануть головною сировинною базою людства, впевнені науковці

Астероїд "16 Психея"

NASA готується відправити місію на астероїд "16 Психея", який складається із золота та інших цінних металів, загальна вартість яких перевищує економіку всієї Землі (приблизно 75 трильйонів доларів.-ПУ), зазначають Патріоти України.

"16 Психея" розташований у кільці астероїдів Сонячної системи між Марсом і Юпітером. Хоча більшість астероїдів складається із каменів і льоду, ядро цієї протопланети складається із залізної руди, нікеля і золота. Його вартість становить 10 тисяч квадрильйонів доларів (квадрильйон — позначає одиниця з 15 нулями).

Ядро "16 Психея" дуже схоже на ядро Землі, що наштовхує на думку, що астероїд є серцем мертвої планети, яка втратила свої кам'яні зовнішні шари або зазнала жорстоких зіткнень. Ширина астероїда – 226 км.

Концепт нового космічного корабля "Психея"NASA
Найближчим часом інженери почнуть будівництво нового космічного корабля "Психея", який планується запустити за допомогою важкої ракети SpaceX Falcon у серпні 2022 року. У 2023 році "Психея" має пролетіти повз Марс, а у січні 2024 року почати посадку на астероїд.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...