Населення Росії все більше відчуває вплив війни з Україною: Розвідка Британії вказала на переломний момент

Російська влада вже не здатна захистити власне населення від впливу війни з Україною. Переломним моментом у цьому контексті стали атаки дронів на Москву та прискорення призову до російської армії. Про це повідомила розвідка Міноборони Британії, передають Патріоти України.

На даний момент для влади країни-терориста пріоритетним завданням є внесення змін до законодавства, що дозволить швидше закликати більше чоловіків до армії.

З цією метою ще в середині липня нелегітимна Держдума РФ підвищила максимальний призовний вік із 27 до 30 років, а мінімальний залишила на рівні 18 років.

І, як зазначають у британській розвідці, хоча призовники поки що не беруть участь у бойових діях в Україні, вони звільняють професійних та мобілізованих солдатів від інших обов'язків усередині Росії.

А 24 липня кремлівський диктатор Володимир Путін підписав указ, який поступово підвищує максимальний вік для тих, хто підлягає заклику як резервісти: тепер старші офіцери можуть бути мобілізовані до 70 років.

У розвідці Британії зазначили, що восени 2022 року резервісти увійшли до числа "частково мобілізованих", тому і зараз вони можуть забезпечити швидке збільшення кількості людей для участі у війні в Україні.

"Збільшення ймовірності залучення до бойових дій, атак безпілотників на Москву, надзвичайний рівень внутрішніх репресій та нещодавній заколот "Вагнера" підкреслюють нездатність російської держави захистити населення від війни", – наголосили у відомстві.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...