"Наш ангел буде вічно захищати Україну": На фронті загинув ще один український журналіст

На фронті загинув ще один український журналіст – лейтенант Максим Мединський. Чоловік почав службу ще у 2014 році, а у лютому 2022 знову повернувся в лави ЗСУ, щоб допомогти боронити державу від окупаційних російських військ. Про це повідомили на сторінці у Facebook Болградської міської ради, що на Одещині, передають Патріоти України.

"Його приклад - любити та захищати Батьківщину у будь-яку мить, повинен стати для нас всіх взірцем безкорисного, мужнього та патріотичного відношення до землі на якій ми живемо", – йдеться в пості.

Загибель Максима підтвердив і його батько – воєнний журналіст Сергій Мединський. "Наш ангел буде вічно захищати Україну у лавах небесних воїнів", – написав він.

Відомо, що лейтенант ЗСУ з самого початку війни вирішив повернутися на службу. В інтерв'ю для видання "Махала", яке вийшло 16 лютого, він зізнався, він зізнався: "Мені ніколи не було страшно втратити своє життя, лише боявся втратити його якось по-дурному. Тому не стояло питання: йти на війну чи ні. У моїй країні війна, отже я маю її захищати".

Наразі не повідомляється, де та за яких обставин загинув Максим Мединський. Проте відомо, що у нього вдома залишилися дружина, донька та батьки.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...