"Наш державний кордон впритул наблизився до українських солдат": Актор з "Кварталу 95" в образі генерала Конашенкова висміяв "контрвідступ" армії РФ (відео)

Актор гумористичної студії "Квартал 95" Юрій Великий в образі речника Міноборони РФ, генерала Ігоря Конашенкова висміяв "контрвідступ" армії РФ з Харківщини. Гуморист в образі пропагандиста запевнив, що "паніки немає", а солдати РФ ще повернуться на звільнені території, адже залишили там не просто монетку, а безліч бронетехніки. Нова пародія з'явилася на YouTube артиста, передають Патріоти України.

До речі, цього разу він представ перед шанувальниками в образі клоуна, начепивши червоний ніс, щоб "полегшити роботу українським фотошоперам". Юрій Великий в образі Конашенкова спробував виправдати невдачі окупантів на Харківщині, завуалізувавши їхню втечу. "Наша чітко спланована операція проходить згідно плану, який, як і очікувалося, змінюється кожну хвилину. Було прийняте рішення піти в контрвідступ. У зв'язку з цим на Харківському напрямку наш державний кордон впритул наблизився до українських солдат", – пожартував пародист.

За словами росіянина, таким чином воєнні злочинці спробували обманути українців, а також виконати свій план – втекти з України за кілька днів. "У черговий раз нам вдалося обманути воєнно-політичне керівництво України. Ми зробили вигляд, що здаємося на Херсонському напрямку, а здалися на Харківському. Ми вирішили, що якщо захопити Україну за 2-3 дні не вийшло, то покинути її точно має вийти. Але це не точно. Можливо, план буде виконано на випередження", – сказав "російський генерал".

Він також додав, що на Херсонщині окупанти готуються "мужньо та сміливо" покинути область, проте запевнив, що вони повернуться, адже залишили на звільнених територіях не просто монетку, "а цілу бронетехніку".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...