"Наш останній блокпост": Полк "Азов" зайняв нові позиції на Донбасі і не збирається відступати (відео)

Полк Національної гвардії "Азов" ухвалив рішення залишитися в селищі Золотому навіть після відводу військ, яке заплановане на 7 жовтня, передають Патріоти України.

Це необхідно для захисту мирного населення в селах Золоте, Петровське та Станиця Луганська, яке ризикує стати жертвою розправ з боку терористів "Л/ДНР", йдеться у відеозверненні, опублікованому на YouTube.

"Є група ветеранів. Ці люди приїхали сюди, на свою рідну землю, в українське селище Золоте, щоб залишитися тут, навіть якщо влада кине їх напризволяще, навіть якщо будуть виведені війська. Щоб тут не з'явилося жодного сепаратиста. Це наш останній блокпост, і ми даємо слово, що ми його ніколи не покинемо", – заявив перший командир "Азову" Андрій Білецький.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...